הפורום של יוד
פורום מגדנאות יצירתית צור קשר Contact קישורים Links עיתונות Media תחרויות וארועים Events סדנאות Classes גלריה Gallery אודות Profile ראשי Home
  |   עקבו אחרי עם חדשות ועדכונים - לחצו כאן |
Bookmark and Share

                                                                                                                           
   

שלום לכולם, 
שוב נפלה לכם העוגה? איזה תנור לקנות? הבנת מתכונים, ועוד.
כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם כאן בפורום תוכלו להעלות כל
שאלה בתחום הקונדיטוריה, ונעשה כל מאמץ לענות על כל שאלה ובהקדם.
זכרו, אין דבר כזה שאלה טפשית
מאד אודה לכם אם תכבדו  את תקנון הפורום אותו תוכלו לקרא  כאן
 דף חדשות. התחדש עם פרטים על סדנאות חדשות, מתכון חדש ועוד. 
לידיעתכם, לא כל יום מתאפשר לי להכנס לפורום לכן, מי שזקוק לתגובה דחופה מוזמן ליצור איתי קשר בדואר אלקטרוני שמופיע כאן בראש הדף.

This Pastry Forum welcomes also posts in English

 
           

מתכונים

 

הדרכות

 

קישורים והמלצות

 

פינת המומחה 

 

החנות של יוד 

 

סיורים קולינריים

 

היסטוריה

 

 תקנון הפורום

 

  הדיאטה

                             
שלום , להרשמה לחץ כאן    אתה נמצא כאן: ראשי פורום מגדנאות יצירתית
 
  נושא ההודעה מחבר תאריך
   מתכון למוס שוקולד פרווה   רמי  17/08/2008 19:22:04
   רמי, התחשיב שלך סובייקטיבי ותלוי במחירי שאתה משלם עבור חומרי גלם   יוד  18/08/2008 01:37:18
   מוס שוקולד פרווה   רמי  18/08/2008 16:01:54
   המרה של קקאו בשוקולד   יוד  18/08/2008 20:20:49
   יחס של ביצים מול שוקולד   יוד  18/08/2008 20:43:01
   אוהבת   בובי  13/08/2008 13:49:42
   תודה בובי - אשמח לפגוש אותך   יוד  13/08/2008 18:36:44
   מרנג למוס   רמי  09/08/2008 16:26:56
   בבקשה מתכון למרנג   יוד  10/08/2008 02:06:59
הודעה ללא תוכן    סליחה,אפקט   רמי  08/08/2008 18:44:00
   אפקד שיש על עוגת מוס   רמי  08/08/2008 18:43:23
   היי רמי וברוך הבא - ולענין אפקט השיש   יוד  08/08/2008 23:49:58
   אפקט שיש לעוגת מוס   רמי  09/08/2008 16:20:46
   אני חוששת שאני לא לגמרי מבינה במה מדובר   יוד  10/08/2008 02:02:25
   כנראה שטעיתי   רמי  10/08/2008 15:12:20
   לא טעית - אבל המירור הקנוי נקרא גם דקור ג'ל וזה עוזר להבדיל בינהם   יוד  10/08/2008 21:55:23
   המון תודה   רמי  10/08/2008 22:08:19
   אהלן רמי   דן אבקת סוכר  10/08/2008 22:41:42
   תודה גם לדן אבקת סוכר על ההסבר המפורט.   יוד  11/08/2008 09:13:53
   תודה לכם   רמי  11/08/2008 15:50:53
   יש מגבלה של העלאת תמונות בגודל של לא יותר מ-500 K   יוד  11/08/2008 22:09:10
   גבינת שמנת   נועה  08/08/2008 10:06:15
   אמא שלי היתה מגבנת גבינות בצורה כזו   יוד  08/08/2008 23:52:11
   מכונה לעוגיות   סיון  06/08/2008 14:23:17
   זה ענין של תקציב ו...כח הזרוע!   יוד  06/08/2008 16:04:01
   מכונה לעוגיות   יוסי  18/02/2009 01:52:58
   מה זה?   lzabari  03/08/2008 18:05:07
   לא בטוחה שהבנתי את השאלה - האם את מבקשת תרגום מילולי??   יוד  04/08/2008 07:35:06
   כן. תרגום מילולי   lzabari  04/08/2008 09:54:02
   סתם סמנטיקה   יוד  04/08/2008 13:53:50
קבצים מצורפים להודעה זו    עוגה צבעונית   lzabari  03/08/2008 15:19:16
   לא מומלץ   יוד  04/08/2008 07:33:32
   המרה   lzabari  04/08/2008 09:55:42
   לא בדיוק. מיץ זה לא מספיק מרוכז   יוד  04/08/2008 13:52:48
   פחזניות   קארין  01/08/2008 14:06:51
   תנסי קרם פטיסייר כמילוי ופונדנט כציפוי   יוד  02/08/2008 08:08:00
   תודה רבה :)   קארין  02/08/2008 14:53:27
   אכן כן. ואפשר להוסיף לו צבעים וטעמים   יוד  02/08/2008 18:39:54
   לערבב חלמונים עם 100 גרם חלב -   קארין  02/08/2008 14:56:06
   התכוונתי ל100 מל' חלב   יוד  02/08/2008 18:40:44
   שאלה לגבי בצק פריך   גית  30/07/2008 19:00:49
   אפיה עיוורת   יוד  30/07/2008 21:44:52
   תנור אפיה   יפעת  29/07/2008 12:52:09
   תנור אפיה - מה צריך?   יוד  30/07/2008 13:28:45
קבצים מצורפים להודעה זו    אני מנסה להעלות יצירות שלי   עוגלך  26/07/2008 09:25:01
קבצים מצורפים להודעה זו    ועוד......   עוגלך  26/07/2008 09:29:12
קבצים מצורפים להודעה זו    ועוד........   עוגלך  26/07/2008 09:41:32
   הכלמיני הזה מאד מגרה. אפשר מתכון?   יוד  30/07/2008 21:47:42
   עוגה מקסימה   יוד  30/07/2008 21:46:04
   שבת שלום אני סתם משוטטת באינט'   עוגלך  26/07/2008 09:17:25
   היי איריס. יופי שבאת לבקר.   יוד  28/07/2008 22:21:46
   ועוד שאלה בנושא הקפואים...   נועה  24/07/2008 00:19:43
   לא להקפיא גבינות לבנות- הן מתפרקות בהפשרה וזה נהיה דוחה   יוד  28/07/2008 22:20:44
   הקפאה...   נועה  24/07/2008 00:12:56
   אין בעיה עם המוס. לגבי הפשטידות - קצת יותר בעייתי. בזמן ההפשרה   יוד  28/07/2008 22:19:49
   בהצלחה עם המעבר. . .   שני  21/07/2008 23:40:20
   תודה רבה שני   יוד  22/07/2008 08:37:17
   את תהיי זמינה בפורום לשאלות בימים הקרובים?   שני  22/07/2008 16:28:38
   אני מכבה כעת את המחשב.   יוד  23/07/2008 07:29:15
   וואו!   שני  21/07/2008 23:27:07
   סודה לשתיה בעוגה   איוש  19/07/2008 12:33:46
   ההבדל בין אבקת אפיה לסודה לשתיה   יוד  19/07/2008 15:20:30
   שאלת הבהרה   איוש  20/07/2008 15:49:51
   תשובה   יוד  20/07/2008 23:22:44
   עוגה עם הרבה הגבלות   שרון  17/07/2008 16:38:32
   יש כמה אפציות נחמדות בדף המתכונים למעלה מימין   יוד  18/07/2008 19:39:46

  דף ראשון   דף קודם
16 17 18 19 20
  דף הבא   דף אחרון

הודעה חדשה   קבצים מצורפים להודעה   הודעה ללא תוכן   הודעה עם תגובות   הודעה ללא תגובות

 

Powered by Logate Technologies   נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות אחסון אתרים חנות וירטואלית