הפורום של יוד
פורום מגדנאות יצירתית צור קשר Contact קישורים Links עיתונות Media תחרויות וארועים Events סדנאות Classes גלריה Gallery אודות Profile ראשי Home
  |   עקבו אחרי עם חדשות ועדכונים - לחצו כאן |
Bookmark and Share

                                                                                                                           
   

שלום לכולם, 
שוב נפלה לכם העוגה? איזה תנור לקנות? הבנת מתכונים, ועוד.
כל מה שרציתם לשאול ולא העזתם כאן בפורום תוכלו להעלות כל
שאלה בתחום הקונדיטוריה, ונעשה כל מאמץ לענות על כל שאלה ובהקדם.
זכרו, אין דבר כזה שאלה טפשית
מאד אודה לכם אם תכבדו  את תקנון הפורום אותו תוכלו לקרא  כאן
 דף חדשות. התחדש עם פרטים על סדנאות חדשות, מתכון חדש ועוד. 
לידיעתכם, לא כל יום מתאפשר לי להכנס לפורום לכן, מי שזקוק לתגובה דחופה מוזמן ליצור איתי קשר בדואר אלקטרוני שמופיע כאן בראש הדף.

This Pastry Forum welcomes also posts in English

 
           

מתכונים

 

הדרכות

 

קישורים והמלצות

 

פינת המומחה 

 

החנות של יוד 

 

סיורים קולינריים

 

היסטוריה

 

 תקנון הפורום

 

  הדיאטה

                             
שלום , להרשמה לחץ כאן    אתה נמצא כאן: ראשי פורום מגדנאות יצירתית
 
  נושא ההודעה מחבר תאריך
   האם ניתן להחליף בעוגת גבינה קרה את השמנת מתוקה בגלידן? תודה   זיו  29/06/2017 18:31:30
   האם ניתן ליצור גנאש מגלידן ואם כן איך?   לירז ציזר  24/10/2016 22:47:46
   שימוש בגלידן וברויאל אייסינג   אודליה  25/09/2016 12:47:42
   שימוש בגלידן וברויאל אייסינג   אודליה  25/09/2016 12:47:12
   גלידן   סלין  23/06/2016 08:43:51
   האם אפשר להקפיא טפיוקה מוכנה?   אור  28/04/2016 12:15:06
   גלידן   ליאצ  09/03/2016 15:53:27
הודעה ללא תוכן    בהחלט כן   יוד  26/03/2016 15:54:31
   נשיקות מרנג בסיטונאות   מיכל  13/05/2015 22:46:20
הודעה ללא תוכן    מתנצלת על הגובה המאוחרת מקוה שלא מאוחר מדי. לא יודעת לעזור לך   יוד  19/08/2015 10:34:44
   גאם פייסט של סאטין אייס   לילך  27/01/2015 06:42:01
   אין שום בעיה לצבוע אותו. אחרי הצביעה לעטוף בניילון נצמד ולשמור בזיפלוק   יוד  20/02/2015 01:38:28
   בצק שמרים   רימונה  11/01/2015 19:24:11
   האם נתת זמן התפחה לפני האפיה?   יוד  20/02/2015 01:37:17
   בקש למתכון מיוחד   רימונה  16/10/2014 16:07:43
   רימונה, אני לא כל כך מתמצאת בתחום הזה.   יוד  21/10/2014 22:12:41
   מה יכול להחליף את האינסטנט פודינג במתכונים מבלי לפגום בתוצר הסופי תודה   ליאורה  12/09/2014 19:06:09
   זו שאלה כללית מדי. תהיי יותא ספציפית בבקשה   יוד  20/09/2014 01:48:12
   קרם שקורס   רימונה  23/07/2014 16:06:52
הודעה ללא תוכן    קרם חמאה   יוד  07/08/2014 14:44:21
   איזה קרם?   רימונה  14/07/2014 22:35:46
   איזה קרם?   רימונה  14/07/2014 22:35:08
   הקפאה חוזרת- האם אפשר להקפיא בשנית עוגת מוס קנויה (מרולדין)   דניאל  13/07/2014 20:02:14
הודעה ללא תוכן    לא מרולדין ולא תוצרת בית. - מאד מאד מסוכן   יוד  07/08/2014 14:43:22
   עוגת גבינה שלא נאפתה   רימונה  31/05/2014 20:42:19
   תחתית בצק שמרים   סליחה תיקון  16/06/2014 17:48:37
   תחתית מבצק פריך   סליחה תיקון  16/06/2014 17:49:17
   תשובות על עוגות גבינה   יוד  13/07/2014 10:14:09
   דחוף בבקשה בקשר לעוגת גבינה   רימונה  31/05/2014 20:37:17
   שלום, אשמח לקבל מתכון לקרם לבן פרווה למילוי בין שכבות ...(לא מצליחה לכתוב בתוכן ההודעה...) תודה!   שרי  29/04/2014 10:31:11
   שרי, אני מתנצלת אבל אין לי כזה.   יוד  02/05/2014 00:34:53
הודעה ללא תוכן    הכרום לפעמים עושה בעיות ואז אי אפשר לכתוב הודעות. תנסי לעבוד עם אקספלורר   שרי  13/07/2014 10:08:09
   הכרום לפעמים עושה בעיות ואז אי אפשר לכתוב הודעות. תנסי לעבוד עם אקספלורר   יוד  13/07/2014 10:08:56
   מגנב   רימונה  02/04/2014 22:44:40
   מרנג אפוי   יוד  19/04/2014 02:42:11

  דף ראשון   דף קודם
54 55 56
   

הודעה חדשה   קבצים מצורפים להודעה   הודעה ללא תוכן   הודעה עם תגובות   הודעה ללא תגובות

 

Powered by Logate Technologies   נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות אחסון אתרים חנות וירטואלית